Houten urn

Houten urnHet is lastig om het grote verlies van een dierbare een plekje te kunnen geven. Een urn biedt een tastbare herinnering, waar u kracht uit kunt putten en het uiteindelijk een plekje in uw hart te geven. Met een urn kunt u de as van een overleden dierbare bewaren en kan neergezet worden op een plek waar u denkt dat hij het mooiste staat. Een mooie plek voor de dierbare, maar ook voor u. U kunt er namelijk naar kijken en mooie herinneringen naar boven halen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Er zijn tal van verschillende urnen. Eén van de mogelijkheden is een houten urn. De symboliek van hout is diepgaand: hout symboliseert kracht, groei en een nieuw begin. Tevens geeft hout een uitstraling van warmte en levenskracht. Wanneer de houten urn wordt aangeraakt, zal het hout de lichaamswarmte aannemen en dat maakt de houten urn bijzonder persoonlijk en ‘warm’.

Een houten urn kan gekozen worden voor een plaatsing binnenshuis. Wanneer de houten urn buiten geplaatst wordt is de kans groot dat de houten urn na verloop van tijd vaal zal worden en uiteindelijk zal vergaan. Wanneer de houten urn binnenshuis geplaatst wordt zal dit niet het geval zijn.

Houten urnen bij Goedkoopsteurnen.nl

Bij goedkoopsteurnen.nl staan wij voor u klaar om u een urn te leveren die geheel op uw wensen aansluit. De urnen die wij bieden zijn handgemaakt in Afrika onder goede omstandigheden. Uiteraard wordt er alleen met goedgekeurd hout gewerkt om u te voorzien van het beste product.

We bieden een uitgebreide collectie aan houten urnen. Zo kunt u kiezen voor een grote urn, een kleine urn, en heeft u de keuze uit verschillende vormen en kleuren. Door de juiste houten urn te vinden die bij u past zorgt het voor een bijzondere uitstraling en een persoonlijk en stijlvol accent in de ruimte waarin de houten urn geplaatst wordt.

Informatie houten urn

U kunt de houten urn online bestellen in onze webshop. Wanneer u vragen heeft, graag meer informatie wilt of de mogelijkheden wilt bespreken, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met alle liefde.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht in onze showroom waar fraaie houten urnen staan opgesteld. Kom gerust eens langs om de houten urnen te bekijken en de ze goed te kunnen beoordelen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren over een gewenste houten urn voor u. 

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel