Urn voor honden


urnen voor hondMet een urn voor honden bent u altijd samen met uw trouwe vriend, uw lieve viervoeter. Afscheid nemen van uw grote lieveling is een verdrietig moment. Het liefst zou u voor altijd met hem/haar samen zijn en genieten van de mooie dingen in het leven. Waarschijnlijk heeft uw hond een prachtig leven bij u gehad en heeft u veel lief en leed met uw hond gedeeld. Gelukkig is het momenteel mogelijk om het dier een mooi afscheidt te geven.

Wanneer u uw hond laat cremeren is het daarna mogelijk om een mooie urn voor honden uit te kiezen. Met een urn voor honden kunt u een tastbare herinnering in huis zetten. De urnen voor honden zijn speciaal gemaakt voor de as van een hond en kan er aan uw trouwe vriend een laatste eer worden bewezen.

Urnen voor een hond

De urnen voor een hond zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten, materialen en prints, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. De urnen voor honden worden speciaal ontworpen en gemaakt voor honden. U kunt kiezen uit een urn voor honden die u kunt laten graveren of verfraaien. Uiteraard zijn er ook neutrale vormen en kunt u zelf beslissen wat voor urn u voor u hond wilt.

urn voor honden

De urn voor honden kunt u online bestellen. Dit betekent dat u binnen een paar klikken de urn op locatie krijgt toegezonden. Uiteraard staan we ook met alle liefde voor u klaar om de urn voor uw hond te vullen met de as.

Wij zullen dit met alle respect en liefde uitvoeren en zorgen ervoor dat het vlekkeloos verloopt. Ook wanneer u liever persoonlijk advies wilt of de urnen voor honden in het echt wilt bekijken, dan kunt u bij ons langskomen in de showroom.

Wij staan graag voor u klaar om u te helpen en een gewenste urn te leveren, zodat u kunt genieten van een prachtige urn met het as van uw hond.

Heeft u vragen over een urn voor honden, wilt u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor u klaar. 

 

 

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel