Gedenk urnen

gedenk urnen glasBij goedkoopsteurnen.nl heeft u de keuze uit verschillende gedenk urnen. U heeft online keuze uit urnen van materialen als hout, metaal, glas enzovoort. Kijkt u links in het menu en u kunt kiezen uit al onze mogelijkheden. Zo hebben wij naast gedenk urnen ook gedenk boxen in ons aanbod. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om alle urnen te bekijken. Onze vestiging is gevestigd in Barendrecht. De koffie staat voor u klaar.

Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw overledene te herdenken met herinneringsurnen van verschillende soorten materialen, kleuren en maten. Wij bieden onze gedenk urnen in verschillende soorten, maten en modellen om aan uw wens te voldoen. Daarbij zijn uw persoonlijke wensen altijd welkom. Wij staan klaar voor uw persoonlijke behoeften. Zo kunt u uw gedenk urn laten graveren of voorzien van andere attributen.


gedenk urnen rozeDe urnen zijn zeer geschikt om aandacht te schenken aan verschillende dierbare momenten van de overledene. De mooie herinneringsurnen bieden een herdenkingsplek zodat u uw dierbare dicht bij u kan houden. Gedenk urnen kunnen geplaatst worden in een urnenmuur van een begraafplaats, in een urnentuin of bij u thuis. Wij helpen u graag verder met het maken van een keuze voor een urn. Wij bieden namelijk verschillende urnen in alle maten, soorten en modellen. Zo kunt u de juiste gedenk urn kiezen naar uw wensen.

Heeft u nog vragen over onze gedenk urnen of wilt u meer weten? Neem dan vooral gerust contact met ons op en dan helpen we u graag verder.

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel