Urnenwinkel

urnen winkelGoedkoopsteurnen.nl is een urnenwinkel waar u terecht kunt voor een zeer breed scala aan urnen van vele soorten materiaal, sierurnen, mini-urnen, as sieraden en toebehoren.

Via onze webshop kunt u online urnen bestellen. Liever de urnen voelen en bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom gevestigd in Barendrecht.

Neem contact op

 

 

Een mooi gedenkteken voor uw dierbare

Het overlijden van een vriend of familielid is voor velen een ongemakkelijk en onprettig onderwerp. Veel mensen denken er liever nog niet over na, maar als het eenmaal zover is wil iedereen een bijzonder afscheid. Mensen die graag een persoonlijke en blijvende herinnering aan hun overleden dierbare vriend, familielid of kennis willen koesteren nodigen wij graag uit om de mogelijkheden bij ons te komen bespreken. Liever online een urn uitzoeken? Dat kan, bij ons u heeft bij ons ruime keuze uit urnen van verschillende materialen:

In onze urnen winkel (online en fysiek) vindt u alle soorten, maten en modellen. Wij bieden u een collectie die ongelofelijk uitgebreid is.

Bekijk onze online urn winkel

U kunt ook uw urn online bestellen via onze online urnen winkel. Na het overlijden van uw dierbare heeft u al genoeg aan uw hoofd. Via onze online urnenwinkel kunt u gemakkelijk bestellen. Een prachtige urn als persoonlijk laatste aandenken is een mooie herinnering aan de overledene. Uiteraard worden de urnen met discretie en respect verpakt en verzonden. De urn wordt aangetekend verzonden met TNT Post. Neemt u gerust een kijkje in onze webshop voor de prijzen en het ruime assortiment.

 

Kom langs in onze showroom, wij helpen u graag verder!

Wilt u liever de urn bekijken voordat u een beslissing neemt, dan kunt u langskomen in onze urn winkel. De winkel is een showroom waar de tijd voor u genomen wordt. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en uw wens staat centraal. In onze showroom kunt u de urnen zien en voelen, het contact met de urn creëert een persoonlijk en tastbaar gevoel.

online urnenwinkel

Informatie urnen winkel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze urnenwinkel en de urnen die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag.

 

 

 

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Goedkoopsteurnen.nl
Muziekplein 30-32
2992 GH  Barendrecht
06 - 533 59 259
info@goedkoopsteurnen.nl 

Hoger in Google

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel