Showroom

Bezoek onze showroom, waar persoonlijke aandacht centraal staat             

U wilt een mooie en exclusieve urn voor uw overleden partner of voor iemand die u lief heb gehad en u vind het lastig om een keuze te maken uit ons grote assortiment urnen op onze urnenwebshop, dan heeft u nu ook de mogelijkheid om naar onze showroom te komen.

In onze urnenwinkel, tevens showroom, nemen wij alle tijd voor u. Wij helpen u graag verder en informeren u dan ook over alle mogelijkheden: uw wens staat centraal. In onze urnen showroom kunt u de urnen zien en voelen zodat u precies weet wat u aanschaft. Het contact met de urn creëert een persoonlijk en tastbaar gevoel.

 

Bekijk ons ruime assortiment

In onze showroom hebben wij  zeer uiteenlopende soorten urnen, in verschillende maten en vormen, maar ook in veel verschillende soorten materiaal.

Zo vindt u bij ons:             


Ontwerp uw eigen urn
Een urn laten maken naar uw eigen idee of ontwerp is ook mogelijk. Op al onze keramiek urnen kunt u iets persoonlijk aanbrengen. U kunt dan denken aan de geboorte en overlijdens datum in de urn te laten graveren. Ook is het mogelijk om van een keramiek urn iets heel eigens te laten ontwerpen.

Als u geïnteresseerd bent in een eigen ontwerp dan nodigen wij u graag uit in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

 

Lage prijzen en goede service
Doordat wij goede afspraken  hebben gemaakt met de leverancier van de urnen kunnen wij u de urnen voor een lage prijs aanbieden maar wel met de beste kwaliteit. Dit verandert niets aan de goede en snelle levering van de urnen. Wij laten de urnen en gedenksieraden niet rechtsreeks verzenden naar u.

  1. De urn wordt altijd eerst bij ons aangeboden zodat wij kunnen controleren of de urn of as sieraad wel in goede staat wordt geleverd en afgewerkt is.
  2. Zodra wij tevreden zijn over het product wordt deze naar u verzonden.
  3. Op de dag van verzending krijgt u van ons een mail dat de urn of gedenksieraad aan u is verzonden.
  4. Al onze zendingen worden aangetekend met TNT verzonden.

 

Waar kunt u onze showroom vinden
Goedkoopsteurnen.nl
Muziekplein 30-32
2992 GH  Barendrecht
06 - 533 59 259
info@goedkoopsteurnen.nl 

 

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel