As Sieraden

Steeds meer mensen willen na  de crematie van hun dierbare niet meer  een urn of een as sierurn  maar willen de as in een assierrad of gedenksieraad. As sieraden en urnen zijn van een tastbare herinnering aan uw dierbare. As sieraden zijn gewone sieraden waarin een holle ruimte word gemaakt waarin de as van uw dierbare wordt bewaard. U draagt op deze manier een herinnering aan uw dierbare dicht bij u. Nadat u het crematorium verlaat en uw dierbare achterlaat start voor u het rouwproces. Dit proces is voor iedereen anders en iedereen gaat daar anders mee om.

Wij van goedkoopsteurnen.nl kunnen uw verlies en pijn niet wegnemen, maar wij kunnen u wel helpen met het vinden van een geschikte asurn, as sierraad of gedenksierraad. De collectie as sieraden die wij in onze urnen webshop verkopen zijn allemaal zeer geschikt om te vullen met as van uw dierbare. U kunt het  assierrad zelf vullen maar ook wij kunnen het assierraad voor u vullen.

Niet alleen de urnen in onze urnenwebshop zijn geschikt om uw verlies te verwerken maar ook de gedenksieraden zijn daar zeer geschikt voor.

Bijna alle as sieraden zijn te verkrijgen in zilver, goud en bicolor.

Heeft u nog vragen of aanvullende informatie nodig over onze as sieraden, of over de materialen waarvan de gedenksieraden gemaakt zijn of over de mogelijkheden om een eigen ideeën toe te voegen aan onze sieraden neem dan gerust contact met ons op. De deskundige medewerkers van goedkoopsteurnen.nl staan u altijd correct en beleefd te woord.

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel