Urn

Koop een urn op Goedkoopsteurnen.nl

Een urn kopen is niet zomaar iets. Een dierbare herinnering koesteren aan een overledene doen veel mensen door het bewaren van de as in een urn. Een urn kunt u krijgen in vele soorten en maten en vervaardigd uit verschillende materialen, zoals een urn van hout of een keramische urn.

De lange historie van de urn

De urn is zeker niet iets dat alleen in de moderne tijd wordt gebruikt. In sommige culturen in de bronstijd was het heel normaal om de doden te cremeren. De as die overbleef werd dan bewaard in een urn, zoals wij nu ook vaak doen.

In de loop van de tijd is er veel veranderd. Wij bewaren de urn niet meer in een grafheuvel zoals onze voorouders, maar eerder op een speciale plek in huis. Veel mensen zetten de urn bijvoorbeeld op de schouw of op een huisaltaar.

urn kopen

Urn kopen in de urn winkel

Het kopen van een urn in de webshop van Goedkoopsteurnen.nl is heel erg eenvoudig. In deze webshop zijn diverse soorten urnen verkrijgbaar, zoals een urn van glas of kies voor een urn uit de collectie van duo urnen. Het uitkiezen van een urn blijft een zeer persoonlijk proces waar u zelf de grootste hand in heeft. Bij dit proces is begeleiding mogelijk van een urn specialist die advies kan geven waardoor de keuze voor een urn gemakkelijker wordt.

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel