Het vullen van uw as urn respectvol uitbesteden aan professionals

Als u zich niet prettig voelt bij het zelf vullen van de as urn, dan kunt u dit ook aan ons overlaten. De professionals van goedkoopsteurnen.nl zullen de as urn met alle zorgvuldigheid vullen en rekening houden met de gevoelens van de nabestaanden. 

De professionals van goedkoopsteurnen.nl komen bij u langs voor het vullen van de as urn. De kosten hiervoor hangen onder meer af van de afstand die moet worden gereden. Als u graag meer informatie wilt ontvangen over het uitbesteden van het vullen van de as urn, aarzel dan niet en neem contact met ons op zodat wij u persoonlijk kunnen helpen bij het zoeken naar de beste oplossing.

Urnen vullen voor nabestaanden: het dragen van een grote verantwoordelijkheid

Ik ben me zeer bewust van de verantwoordelijkheid die ik draag m.b.t. de asresten van uw dierbare. Het vullen de as urn en verwerken van de asresten wordt dan ook uitsluitend door mij uitgevoerd. U kunt er van op aan dat ik de asresten met alle zorg en respect behandel, van aankomst tot verwerking en verzending.

Het is uiteraard wel van belang dat u zelf het zakje of potje met as resten voorziet van uw naam en het artikelnummer. Zo kan er nooit onduidelijkheid ontstaan. U kunt de asresten van uw dierbare dus met een gerust hart aan mij toevertrouwen. 


Na ontvangst van de asresten zal ik de as urn voor u vullen en verzegelen en samen met de eventuele resterende asresten zal ik deze persoonlijk aan u retourneren.

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel