Messing urnen

Onze messing mini-urnencollectie bestaat uit vele tientallen urnen die zijn gemaakt van hoogwaardige metalen als brons, koper en messing. Veel tijd en aandacht is besteed aan vormgeving en decoratie. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten messing urnen. U kunt online ons aanbod bekijken. Ook bent u van harte welkom in de showroom om een impressie te krijgen van alle mogelijkheden op het gebied van een messing urn.

 

Messing mini urn, mooie urnen in de urnen winkel

Messing groot - Een goedkope urn in de urn winkelBetaalbare hartjes urn nu verkrijgbaar in de urn winkelWaxinelicht houder urn, een stijlvolle urn in de urnen winkel
    
    

 

Wat zijn messing urnen?

Messing is een ander woord voor geelkoper. Dit is een metaalmenging van koper en zink. Hierdoor krijgt messing vaak zijn geelachtige gloed. De (mini-)urnen zijn handmatig gemaakt en vakkundig afgewerkt, hebben een unieke uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt voor een gedenkplekje thuis. De urnen zijn bedoeld om de as te verdelen, zodat naaste familieleden en andere nabestaanden ieder zijn of haar eigen aandenken krijgen. Sommige urntjes lenen zich door hun vormgeving ook voor het bewaren van de as van een kind of baby. Ook messing mini-urnen kunnen oxideren. Van bijna elke mini-urn (keepsake) is ook een grote, volwassen 3 liter versie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling.

Uitgebreide mogelijkheden volledig naar uw wens

Heeft u persoonlijke wensen op het gebied van messing urnen? Wij staan graag voor u klaar. Wij kunnen eventueel voor u graveren en naar wens een urn op maat laten maken. Wij nemen tevens het vullen van een messing urn volledig uit handen. Wij doen dit persoonlijk en altijd zorgvuldig en met respect. 

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Wij gaan dan met u om tafel om uw persoonlijke wensen en behoeften voor messing urnen te bespreken. Wij zijn hier uiteraard ook persoonlijk voor te bereiken.

Telefonisch bereikbaar op: 06-53359259.

 

© 2012 - 2022 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel