As Sieraden

De meeste mensen houden hun dierbare in gedachten bij zich. Misschien wilt u wel een tastbare herinnering aan uw dierbare in de vorm van gedenk sieraden of sieraden met de as van overledenen. Goedkoopste Urnen biedt een ruim assortiment. 

U heeft daarin niet alleen de mogelijkheid in verschillende groottes maar ook in verschillende materialen. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het ons dan weten. Wij staan u uiteraard altijd persoonlijk te woord.

U kunt bij ons langskomen in de showroom om de collectie as sieraden zelf te bekijken. U kunt ook via onze online shop een impressie op doen van ons assortiment en daarnaast kunt u daar direct as sieraden bestellen.

Bekijk direct online het aanbod:


 

sieradenzilver.jpgsieradengoud.jpgsieradenwitgoud.jpg
 


Gravure 

Er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van as van uw dierbare. Wilt u graag een gravure of heeft u andere persoonlijke wensen? Wij kunnen het voor u verzorgen. Wij ontnemen u graag zorgen. 

Op een respectvolle en zorgvuldige manier vullen wij uw urn naar uw wens. Wij gaan graag met u in overleg om al uw persoonlijke wensen voor uw as sieraden te bespreken.

Wij leveren enkel en alleen kwaliteit. U ontvangt dan ons ook altijd een echtheidscertificaat bij uw as sieraden. 

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel