Natuursteen urnen

Marmeren urnen

Omdat een marmeren urn een natuurproduct is zal geen enkele marmeren urn hetzelfde zijn. Iedere marmeren urn is dus uniek. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de marmeren urn er uit ziet. Onze marmeren urnen zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Urnen gemaakt van marmer. Het marmer dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat de uiteindelijke vorm van de marmeren urn te zien is.

Na dit proces wordt de marmeren urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst. Voor een overzicht van alle andere urnen verwijzen we u door naar onze online showroom

Granieten urnen

Doordat het graniet een natuurproduct is zal dan ook geen enkele granieten urn hetzelfde zijn. De foto geeft u dan ook een indicatie hoe de granieten urn er uit ziet. Elke granieten urn is uniek. De urn van graniet is geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook het graniet dat voor deze urn gebruikt wordt, komt uit de hoogwaardige steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt.

Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat uiteindelijk de vorm van de granieten urn te zien is. Nadat dit proces is beëindigd wordt de granieten urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst.

 

Kleine natuursteen urnen, koop een goedkope urn in de urn winkelNatuursteen urnen groot, urnen van uitstekende kwaliteit
  

 

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel