Houten urnen

Hierdoor zijn ze persoonlijk en uniek. Hout is een natuurproduct. Dit betekent dat onze houten urnen alleen geschikt zijn voor binnen. Als men toch beslist om onze houten urnen buiten te plaatsen dan zal de houten urn waarschijnlijk na verloop van tijd vaal worden, waarna de urn van hout op den duur zal vergaan. Als men een houten urn aanraakt, zal het hout de lichaamswarmte aannemen. Dit maakt een houten urn dan ook persoonlijk en ‘warm.’

 

Mooie kleine houten urnen, goedkope urn kopen bij de urn winkelGrote houten urnen, kwalitatief goede urnen en goedkope urnen!
  

 

Bij ons heeft u de keuze uit kleine houten urnen of grote houten urnen. De houten urnen zijn mooi afgewerkt en in verschillende soorten en vormen te verkrijgen. De urnen kunnen worden verfraaid of worden gegraveerd naar wens, neemt u hiervoor contact met ons op.

 

Houten urnen bestellen

 

Wat voor houten urn u ook wilt, bij ons kunt u terecht met al uw wensen. Wij nemen graag al uw persoonlijke wensen in behandeling. Wij willen u uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn in deze periode.

 

Showroom houten urnen

 

Als u graag de collectie houten urnen wil voelen en bekijken, kunt u terecht in onze showroom. Deze is te vinden in Barendrecht. Neem persoonlijk contact met ons op om uw wensen te besrpeken en een afspraak te maken.

Dit kan via 06-53359259.

Wij zijn gevestigd aan het Sebastiaan Jonker Muziekplein 28, 2992 GH Barendrecht.

© 2012 - 2023 Goedkoopste urnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel